Gå til indhold

Læsning af undertekster

Når du trykker på den grønne Start-knap, strømmer de oversatte undertekster ind på din telefon, mens gudstjenesten er i gang.

Den grønne Start-knap

Live-oversættelsesvisning på en telefon

  • En velkomstlinje, første gang du træder ind.
  • Live-undertekster, der opdateres, efterhånden som talen oversættes.
  • En rund pileknap, der vises, når du ruller op (se Læs tidligere undertekster).
  • En rød LIVE-indikator, mens streamen er aktiv.

Som standard ser du både oversættelsen og den originale talte tekst. Åbn Menuen (☰) og tryk på Skjul originaltekst for kun at vise dit sprog.

Knappen Skjul originaltekst

Tosproget (oversættelse + original):

Undertekster der viser både oversættelse og originaltekst

Kun oversættelse:

Undertekster der kun viser den oversatte tekst

For at vise den originale tekst igen skal du åbne Menuen igen og trykke på Vis originaltekst.

Knappen Vis originaltekst

Nye undertekster skubber de ældre opad, og skærmen ruller automatisk for at blive ved den seneste linje.

Hvis du vil genlæse noget, du gik glip af, kan du trække opad med fingeren. Dette stopper den automatiske rulning, så du kan læse i dit eget tempo.

Når du vil vende tilbage til live-linjen, skal du trykke på den runde pileknap i nederste hjørne. Den hopper direkte tilbage til den nyeste undertekst.

Tryk på Menu og derefter Skift tekststørrelse for at skifte mellem lille, medium og stor. Dit valg gemmes på denne enhed.

Stor tekststørrelse

Din telefons egne tilgængelighedsindstillinger påvirker også, hvordan teksten vises.

Dine undertekster gemmes på denne enhed

Sektion kaldt “Dine undertekster gemmes på denne enhed”

Breeze gemmer seneste undertekster på din telefon i cirka seks dage pr. sprog. Hvis du lukker browseren og åbner det samme link igen, kan du stadig læse det, du gik glip af — med datoseparatorer, hvis underteksterne strækker sig over mere end én dag.

Undertekster der stadig er synlige efter genåbning af siden

Dette gemmes kun på din enhed — ikke i skyen. Hvis du rydder dine browserdata, slettes de gemte undertekster.

  • Hold skærmen tændt og oversættelsen åben. Telefoner stopper Breeze i at køre, når det ikke vises på skærmen.
  • Opdater siden én gang, hvis underteksterne stopper med at opdatere (dette kan nogle gange ske på ældre enheder).
  • Tryk på den røde Stop-knap for at forlade live-visningen og vende tilbage til sproglisten — dine gemte undertekster bevares.
  • For talt oversættelse, se Lyd.

Den røde Stop-knap