Tutustu ohjauspaneeliin
Hallintapaneelista osoitteessa control.breezetranslate.com operaattorit aloittavat käännöksen, valitsevat syöttökielen asetukset ja seuraavat suoraa lähetystä.
Syöttökieli vs kuuntelijoiden kielet
Osio nimeltä “Syöttökieli vs kuuntelijoiden kielet”Nämä ovat erilaisia — ja erolla on merkitystä:
| Kuka | Mitä he valitsevat |
|---|---|
| Operaattori (hallintapaneeli) | Syöttö- / lähdekieli — yleensä monikielinen, jotta Breeze tunnistaa puhujan sanoman |
| Jokainen kuuntelija (kuuntelijasovellus) | Oma tuloskielensä — mikä tahansa tuettu kieli, millä tahansa tilauksella, ilman asetuksia sinulta |
Et voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kuuntelijoiden kielivalintoja hallintapaneelissa. Kuuntelijat valitsevat itse avatessaan tilaisuutesi linkin.
Päätehtävät
Osio nimeltä “Päätehtävät”| Tehtävä | Missä |
|---|---|
| Aloita / lopeta suoratoisto | Kojelauta |
| Valitse syöttötila | Istunnon asetukset |
| Jaa kuuntelijan linkki / QR-koodi | Kojelauta |
| Hallitse tiimin kirjautumisia | Käyttäjät (Vain pääkäyttäjä) |
| Laskutus ja tilaus | Tilaus (Vain pääkäyttäjä) |
Tekstitykset tällä laitteella
Osio nimeltä “Tekstitykset tällä laitteella”Hallintapaneeli säilyttää suoran tekstityksen ja käännökset tällä selaimella/laitteella. Ne pysyvät sen jälkeen, kun lopetat, vaihdat lähdekieltä ja aloitat uudelleen. Käytä Tyhjennä tekstitys -toimintoa poistaaksesi ne, tai lataa ne, jos tarvitset kopion tilaisuuden jälkeen. Breeze ei säilytä pilvessä kokonaisia puhetallenteita — toinen laite ei näe tätä paikallista tekstiä.
Roolit
Osio nimeltä “Roolit”| Rooli | Voi suoratoistaa | Voi hallita käyttäjiä | Voi hallita laskutusta |
|---|---|---|---|
| Pääkäyttäjä | Kyllä | Kyllä | Kyllä |
| Käyttäjä | Kyllä | Ei | Ei |
| Tarkkailija | Ei (vain katselu) | Ei | Ei |
Tarkkailija-tilit voivat katsella suoraa lähetystä (hyödyllinen koulutukseen tai AV-tiimeille), mutta eivät voi aloittaa tai lopettaa suoratoistoa.
Vain yksi aktiivinen suoratoisto tiliä kohden on tuettu kerrallaan. Toinen kirjautuminen ei voi suoratoistaa rinnakkain samalla tilillä.
Vahvistussähköpostit
Osio nimeltä “Vahvistussähköpostit”Vahvistusviestit lähetetään ensimmäisen kirjautumisyrityksen jälkeen. Jos näet ”linkki vanhentunut” -viestin, mutta olet jo kirjautunut sisään, voit jättää sen huomioimatta.

