အသုံးပြုသူများနှင့် အခန်းကဏ္ဍများ
စီမံခန့်ခွဲသူ (Admin)၊ အသုံးပြုသူ (User) နှင့် ကြည့်ရှုသူ (Observer)
Section titled “စီမံခန့်ခွဲသူ (Admin)၊ အသုံးပြုသူ (User) နှင့် ကြည့်ရှုသူ (Observer)”| အခန်းကဏ္ဍ | တိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်နိုင်ခြင်း | အသုံးပြုသူများကို စီမံခန့်ခွဲနိုင်ခြင်း | ငွေတောင်းခံလွှာများကို စီမံခန့်ခွဲနိုင်ခြင်း | ပုံမှန်အသုံးပြုမှု |
|---|---|---|---|---|
| Admin | လုပ်နိုင်သည် | လုပ်နိုင်သည် | လုပ်နိုင်သည် | သင်းအုပ်ဆရာ၊ နည်းပညာဦးဆောင်သူ၊ ဘဏ္ဍာရေးမှူး |
| User | လုပ်နိုင်သည် | မလုပ်နိုင် | မလုပ်နိုင် | တနင်္ဂနွေနေ့ စက်ပစ္စည်းကိုင်တွယ်သူ |
| Observer | မလုပ်နိုင် (ကြည့်ရှုရန်သာ) | မလုပ်နိုင် | မလုပ်နိုင် | သင်တန်းသား သို့မဟုတ် တိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်မှုတစ်ခုကို ကြည့်ရှုနေသော အသံ/ရုပ်သံစေတနာ့ဝန်ထမ်း |
စာရင်းသွင်းမှုများကို စီမံခန့်ခွဲရန် သို့မဟုတ် အခြားသူများကို ဖိတ်ကြားရန် လိုအပ်သူများအားသာလျှင် Admin အခန်းကဏ္ဍကို ပေးပါ။ တနင်္ဂနွေနေ့ စက်ပစ္စည်းကိုင်တွယ်သူ အများစုသည် User အခန်းကဏ္ဍသာ လိုအပ်ပါသည်။
Observer သည် ဖတ်ရန်သက်သက် (read-only) ဖြစ်သည်- တိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်မှုကို ရပ်တန့်စေမည့် အန္တရာယ်မရှိဘဲ လေ့လာသင်ယူရန် အသုံးဝင်ပါသည်။
အသုံးပြုသူများ ထပ်ပေါင်းထည့်ခြင်း
Section titled “အသုံးပြုသူများ ထပ်ပေါင်းထည့်ခြင်း”စီမံခန့်ခွဲသူများ (Admins) သည် ထိန်းချုပ်မှု panel (control panel) ဘေးဘောင်ရှိ Settings မှ အခြားဝင်ရောက်နိုင်သည့် အကောင့်များ (logins) ကို ဖိတ်ကြားနိုင်သည် (control.breezetranslate.com/setup)။ စာမျက်နှာအောက်ခြေရှိ Users ကဏ္ဍသို့ ရွှေ့ပြီး Add new user ကို နှိပ်ပါ။ လူတစ်ဦးစီသည် ၎င်းတို့၏ ကိုယ်ပိုင်အီးမေးလ်နှင့် စကားဝှက် (password) ဖြင့် ဝင်ရောက်အသုံးပြုနိုင်သည်။
အကောင့်တစ်ခုလျှင် တိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်မှုတစ်ခု
Section titled “အကောင့်တစ်ခုလျှင် တိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်မှုတစ်ခု”လူအများအပြားသည် တူညီသော အကောင့်တစ်ခုတည်းမှ သီးခြားတိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်မှုများကို တစ်ပြိုင်နက်တည်း ပြုလုပ်နိုင်မည် မဟုတ်ပါ။ အကယ်၍ စက်ပစ္စည်းကိုင်တွယ်သူ (operators) နှစ်ဦးသည် သီးခြားစီ တိုက်ရိုက်ထုတ်လွှင့်ရန် လိုအပ်ပါက သင့်အဖွဲ့အစည်း၏ တပ်ဆင်မှု (setup) နှင့်ပတ်သက်၍ အကူအညီ (support) ကို ဆက်သွယ်ပါ။
အီးမေးလ် အတည်ပြုခြင်း
Section titled “အီးမေးလ် အတည်ပြုခြင်း”အသုံးပြုသူအသစ်များသည် ၎င်းတို့၏ ပထမဆုံးဝင်ရောက်ရန် ကြိုးပမ်းပြီးနောက် အတည်ပြုအီးမေးလ်ကို လက်ခံရရှိမည်ဖြစ်သည်။ အကယ်၍ ဝင်ရောက်ခြင်း (login) အောင်မြင်ပြီးဖြစ်ပါက “သက်တမ်းကုန်ဆုံးသွားသော အတည်ပြုလင့်ခ်” အီးမေးလ်ကို လျစ်လျူရှုနိုင်ပါသည်။

