Skip to content

ផ្ទាំងគ្រប់គ្រង

ផ្ទាំងបញ្ជានៅ control.breezetranslate.com គឺជាកន្លែងដែលអ្នកប្រតិបត្តិការចាប់ផ្តើមការបកប្រែ ជ្រើសរើសការកំណត់ ភាសាចូល (ភាសាប្រភព) និងតាមដានដំណើរការបកប្រែផ្ទាល់។

ទើបតែប្រើប្រាស់ជាលើកដំបូងមែនទេ? ការចាប់ផ្តើមឆាប់រហ័ស នឹងណែនាំអ្នកអំពីការចូលប្រព័ន្ធ ចុច ចាប់ផ្តើម (Start) និងចែករំលែកកូដ QR ក្នុងរយៈពេលប្រហែលពីរនាទី។

ភាសាចូល ប្រៀបធៀបនឹង ភាសារបស់អ្នកស្តាប់

Section titled “ភាសាចូល ប្រៀបធៀបនឹង ភាសារបស់អ្នកស្តាប់”

ចំណុចទាំងពីរនេះមានភាពខុសគ្នា — ហើយការយល់ដឹងពីភាពខុសគ្នានេះគឺពិតជាសំខាន់៖

អ្នកណា អ្វីដែលពួកគាត់ជ្រើសរើស
អ្នកប្រតិបត្តិការ (ផ្ទាំងបញ្ជា) ភាសាចូល / ភាសាប្រភព — ជាទូទៅគឺ ច្រើនភាសា (Multi-language) ដើម្បីឱ្យ Breeze អាចស្គាល់ភាសាដែលវាគ្មិនកំពុងនិយាយ
អ្នកស្តាប់ម្នាក់ៗ (កម្មវិធីអ្នកប្រើប្រាស់) ភាសាលទ្ធផលផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ពួកគាត់ — ភាសាណាមួយក៏បានក្នុងចំណោម ភាសាដែលគាំទ្រ លើកញ្ចប់សេវាកម្មណាមួយ ដោយអ្នកមិនចាំបាច់រៀបចំអ្វីឡើយ

អ្នក មិន ចាំបាច់បើក ឬបិទភាសារបស់ក្រុមជំនុំនៅក្នុងផ្ទាំងបញ្ជានោះទេ។ អ្នកស្តាប់នឹងជ្រើសរើសភាសាដោយខ្លួនឯង នៅពេលពួកគាត់បើកតំណភ្ជាប់ព្រះវិហាររបស់អ្នក។

ភារកិច្ចចម្បងៗ

Section titled “ភារកិច្ចចម្បងៗ”
ភារកិច្ច កន្លែងត្រូវធ្វើ
ចាប់ផ្តើម / បញ្ឈប់ការផ្សាយផ្ទាល់ ផ្ទាំងគ្រប់គ្រង (Dashboard)
ជ្រើសរើសរបៀបបញ្ចូលសំឡេង ការកំណត់កម្មវិធី (Session settings)
ចែករំលែកតំណភ្ជាប់អ្នកស្តាប់ / កូដ QR ផ្ទាំងគ្រប់គ្រង (Dashboard)
ចម្លងអាសយដ្ឋាន URL សម្រាប់បង្ហាញលើអេក្រង់ធំ បង្ហាញអត្ថបទរត់ (Display Captions)
គ្រប់គ្រងគណនីចូលប្រើប្រាស់របស់ក្រុមការងារ អ្នកប្រើប្រាស់ (សម្រាប់តែ Admin)
ការទូទាត់ប្រាក់ និងកញ្ចប់សេវាកម្ម ការជាវ (សម្រាប់តែ Admin)
តួនាទី អាចផ្សាយផ្ទាល់បាន អាចគ្រប់គ្រងអ្នកប្រើប្រាស់បាន អាចគ្រប់គ្រងការទូទាត់ប្រាក់បាន
អ្នកគ្រប់គ្រង (Admin) បាន បាន បាន
អ្នកប្រើប្រាស់ (User) បាន មិនបាន មិនបាន
អ្នកសង្កេតការណ៍ (Observer) មិនបាន (បានត្រឹមតែមើល) មិនបាន មិនបាន

គណនី អ្នកសង្កេតការណ៍ (Observer) អាចមើលដំណើរការផ្សាយផ្ទាល់បាន (ប្រយោជន៍សម្រាប់វគ្គបណ្តុះបណ្តាល ឬក្រុមការងារបច្ចេកទេស AV) ប៉ុន្តែមិនអាចចាប់ផ្តើម ឬបញ្ឈប់ការផ្សាយផ្ទាល់បានឡើយ។

គណនីនីមួយៗអាច ផ្សាយផ្ទាល់បានតែមួយប៉ុណ្ណោះ ក្នុងពេលតែមួយ។ ការចូលប្រើប្រាស់លើកទីពីរ មិនអាចផ្សាយផ្ទាល់ទន្ទឹមគ្នាក្នុងគណនីតែមួយបានទេ។

អ៊ីមែលផ្ទៀងផ្ទាត់

Section titled “អ៊ីមែលផ្ទៀងផ្ទាត់”

សារផ្ទៀងផ្ទាត់នឹងត្រូវផ្ញើចេញ បន្ទាប់ពី មានការព្យាយាមចូលប្រព័ន្ធលើកដំបូង។ ប្រសិនបើអ្នកឃើញសារ “តំណភ្ជាប់ផុតកំណត់ (expired link)” ប៉ុន្តែអ្នកបានចូលប្រព័ន្ធរួចហើយ អ្នកអាចរំលងសារនោះបាន។

សិក្សាស្វែងយល់បន្ថែម

Section titled “សិក្សាស្វែងយល់បន្ថែម”